Dr. Julian Habibaj M.D, F.A.C.S.

987-1991

Shkolla e Mesme e Pegjithshme: ´´ Babe Dude Karbunara ´´, Berat

1991-1997:

Studim ne degen Mjekesi prane Fakultetit te Mjekesise te Universitetit te Tiranes. Marrja e titullit Mjek i Pergjithshem: 20.08.1997

Tet 1997- Shk.1998:

Mjek i pergjithshem prane Qendres Shendetesore, Lumas, Berat.

1998-2002.

Specializim ne fushen e Obstetrikes dhe te Gjinekologjise prane Klinikes Universitare Obstetrik-Gjinekologjike, Tirane. Marrja e titullit Mjek Obsteter-Gjinekolog: 03.03.2002

2002-2003:

Specializim ne fushen e Endoskopise Gjinekologjike  prane Klinikes Universitare Obstetrik-Gjinekologjike, Kiel, Gjermani. Burse e DAAD-se (German Academic Exchange Cervice).

Janar 2005:

Grada Doktor ne Shkencat Mjekesore prane Fakultetit te Mjekesise se Universitetit Christian Albrechts, Kiel, Gjermani. Titulli i Dizertacionit: Principi i kirurgjise minimal-invazive ne rastin e sindromit te ovarit policistik dhe te tumoreve embrionale“ Ekuivalentuar nga Komisioni i Kualifikimit Shkencor, prane Keshillit te Ministrave te Republikes se Shqiperise me titullin Doktor i Shkencave me 04.04.2007

Prill 2002-Gu 2010:

Mjek Obsteter-Gjinekolog ne Spitalin Rajonal Berat.

Mar 2006-Prill 2010

Shef i Sherbimit Obstetrik-Gjinekologjik, Spitali Rajonal Berat

Gusht 2010 -:

Mjek Obsteter-Gjinekolog prane Spitalit Universitar Obstetrik – Gjinekologjik „Mbreteresha Geraldine“ , Tirane.

Shtator 2007-:

Pedagog i jashtem prane Universitetit Kristal, Fakulteti i Mjekesise, Dega Infermieri, Lenda: Shendeti Riprodhues

Mar 2008-Gu 2010:

Nendrejtor Mjeksor i Spitalit Rajonal Berat
Pershendetje! Si mund tju ndihmojme ?